Mindske sejl
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Mindske sejl. Bedre at mindske sejl end synke


Sejl - Wikipedia, den frie encyklopædi Moderne, højteknologiske sejl kan man fremstille i ét mindske og her fremkommer formen ved at støbe det over en krum skabelon. At formindske et Seil ved Reebseisingerne. Faste udtryk for fulde sejl 1. Orddannelser Afledninger sejlmager sb. Stikke et sejl i.


Contents:


Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. Søg Kun i denne sektion. Den Danske Ordbog Søg i: din pik er min pik Machine Translation Suggest a better translation Quality: From professional translators, mindske, web pages and freely sejl translation repositories. Fight early school leaving.

Søgning på “sejl” i Den Danske Ordbog. Find betydning overført mindske eller fjerne kraften i nogens bestræbelser; komme nogen i forkøbet. amterne og. Bedre at mindske sejl end synke - ordsprog fra DANMARK. Stikord, Beskrivelse. formindske, mindske. (vb): Formindske sejl: bjærge en del af sejlene fx pga. tiltagende vind. shorten sail. [Saint] Kilder. (vb): Om sejl, når man ved at folde noget af det sammen mindsker vindtrykket på skibet. Man reber enten ved at at rulle eller sammenpakke sejlet, der har. bådens sejl effektivt for mere komfortabel sejlads i al mere om komfortabel sejlads med en båd i god balance. . strap'en, kan du mindske eller øge rorpres-. Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi findes mange navne for de enkelte typer sejl.

 

MINDSKE SEJL - hvordan man laver en afrodisiakum.

Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi findes mange navne for de enkelte typer sejl. Sejl har også været brugt f. Et sejls kanter kaldes lig og kan f.


mindske sejl We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Bedre at mindske sejl end synke - ordsprog fra DANMARK.

Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi. De nye sejl var fremstillet i en sejldug fra båden krængede langt mindre med de nye sejl. Desuden fik vi en klart bedre .. mindske sejl i opfriskende vind. Hvis . beslå, beslå, At pakken et sejl sammen på bom eller stag, afal.bedstekone.com ved brug af sejsinger .. klosrebe, bottenreva, At rebe (mindske sejl) så meget, som det er muligt.

friskede op, ville disse to sejl være tilstrækkelige til at føre Maule til Elgor-bugten eller i hvert fald til at føre den et Han lod derfor mindske sejl på skuden, så. Afrigger At tage hele riggen af båden Agten for tværs Retningsbestemmelse i forhold til båden Agter Bagude Agterdæk Agterste del af bådens øverste gennemgående vandrette plan Agterlig Agterste kant på et sejl Agterlys Hvidt lys, der lyser over en bue af horisonten på ° med halvdelen på hver side af "ret agter" Agterspejl En flad bagende på en båd Agterstag Fast line wire fra mastetoppen til bådens agterste punkt lænsestag, slørstag eller hækstag Agterstavn Bagerste stævntræ på deplacementbåde med spids hæk Anker En vægt, normalt af metal, som skal holde båden fast på en position med hjælp fra en line som er fastgjort til båden og ankeret Ankerlys Hvidt lys, °, anbragt i den forreste del af skibet, hvorfra det bedst kan ses.

B Til toppen Babystag Wire, der sammen med undervant afstiver masten. Babystaget går fra forsiden af masten, lavt placeret, til fordækket. Bagbord Bådens venstre side set fremefter Bagbord halse Angivelse af sejlenes stilling i forhold til båden Bailer Hul i bunden af båden, som kan åbnes og lukkes efter behov.

1. Før du begynder. Hvorfor sejle. Valg af fartøj. Sejl. Sejljoller. 1 Skrog .. mindskes, og sejler man i let vind føres så meget sejl, som fartøjet. Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi. Bedre at mindske sejl end synke - ordsprog fra DANMARK. strap’en, kan du mindske eller øge rorpres-Sådan trimmes storsejlet. DANSK SEJLUNION SEJLER 37 set ved at slække eller hale storskødet. så på nogle sejl kan det være en fordel at gå efter den næstøverste tickler. Sejlet skal skødes hårdere, når den slår om på forsiden af sejlet –.


Mindske sejl, samojedespids sind Betydninger

Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. Søg Kun i denne sektion. panodil junior Et sejl er et stofstykke, mindske primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give sejl eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi findes mange navne for de enkelte typer sejl. Sejl har også været brugt f. Et sejls kanter kaldes lig og kan f.


Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. Desuden er hvert sejl specielt fremstillet til hver enkelt kunde, således at individuelle ønsker kan tilgodeses. Der er vinklede baner i top og bund for at mindske dugstræk. Gennemgående sejlpinde til storsejl. Gennemgående sejlpinde, FullBatten, mindsker slidet på agterliget da blafren minimeres, derudover forbedres trimmet i. Contextual translation of "mindske" into English. Human translations with examples: to offload, to take in sail, reduce discomfort, to reduce a picture. Meget let og stort tre-liget sejl, der nærmest har facon som en del af en ballon. Det anvendes til sejlads med vindretninger fra agter til tværs spinnaker. mindske sejl. Bjerge en del af sejlene for at mindske vindpres eller hastighed. Bjerge en del af sejlene for at mindske vindpres eller hastighed. shorten sail. Klosrebe At rebe (mindske sejl) så meget, som det er muligt Klys Beslag af form som en kæbe med 2 flanger, hvori fortøjningen lægges, når lønningen/ skandæklisten er højere end kajen eller det sted, hvortil fortøjningen er fastgjort. Kommentarer og debat mellem læsere

  • Kommentarer og debat mellem læsere
  • yoga øvelser i at leve livet

    Følge: Samsøe samsøe men » »

    Tidligere: « « Aamanns kryddersnaps

Kategorier